MINI 58.dzimšanas dienas svinības pie mūsu draugiem Birzī

Aizvadītā nedēļas nogale tika nosvinēta ļoti priecīgā noskaņojumā, kad devāmies svinēt Mini 58.dzimšanas dienu uz vienu no Vidzemes skaistajā pilsētām - Smilteni.

Ja rītu uzsāc ar ASTARTE-NAFTA gardo kafiju un aprunājies ar vienmēr smaidīgajiem pārdevējiem, tad visas dienas garumā noskaņojums jau garantēts - vienreizējs! Paldies, draugi!

Galvenais piedzīvojums mūs gaidīja bērzu sulu ražotnē BIRZI, kur ne vien ražo brīnišķīgi spirdzinošus dzērienus, bet Mini vizinās arī pats Birzī īpašnieks Ervins, kurš mūs izvadāja pa BIRZĪ ražošanas telpām, iepazīstināja ar bērzu sulu un citu dzērienu tapšanas procesu, nodemostrēja iekārtu darbību, dāļāja vienreizēji gardos dzērienus un pat cienāja ar pašgatavotu sviestu un maizi! 
MINīgi liels paldies, ka uzņēmāt mūs ciemos!

Pateicoties Smiltenes pilsētas Kultūras centram, un īpaši vadītājai Ilzei, baznīcas laukumā mums tika atvēlēts īpašs laukums, kur novietot jubilārus, lai tālāk dotos pusdienās un noslēgtu dienu ar īpaši gardu MINI kūku, par kuru pateicamies mūsu draugam Toms Simis!

Lai brauciens uz Smilteni būtu minīgāks, katrs dalībnieks spodrināja prātu un savas zināšanas par Mini vēsturi izmantoja viktorīnas atbilžu lapā! Attapīgākos minimānus sveicām ar balvām no mūsu sadarbības partneriem - Marybella, Raw You, Birzī, CareClinic, AUTOEKSPERTS! Paldies jums!

Paldies ikkatram Mini draugam, kurš bija kopā, lai svinētu! 

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.