MINI 2018.gada oficiālās sezonas atklāšana

2018. gada oficiālā Mini sezona ir atklāta!

Dienas starts un vajadzīgā enerģija tika iegūta pie mūsu draugiem un lieliskiem sadarbības kolēģiem ASTARTE-NAFTA Krasta ielā 93, kuri mūs ne vien silti uzņēma, bet arī cienāja ar gardāko kafiju Rīgā. Paldies jums, draugi!
Uztankojuši savus Mini ar nepieciešamo degvielas devu visai dienai un uzpildījušies arī paši, sēdāmies savos Mini un devāmies uz Talsiem! 
Talsos ikkatru minimānu varēja sastap kā savā Mini, tā cauri Talsiem klīstam! Kāpēc? Visi devāmies orientēšanās sacensībās, tā veicot atjautības uzdevumus un arī iepazīstot vienu no Kurzemes pērlēm. Paldies Talsi Tourism atsaucīgajām dāmām par sagādātajām kartēm. Paldies Antrai Auziņai par suņa astu pīšanu! Paldies Ciparnīca Tals' Keramik' par kontrolpunktu sagatavošanu! Paldies Ilze Ilze Prūse par skaistāko vietu ierādīšanu Talsos, orientēšanās sacensības veidojot.
Kad pilsēta tika iepazīta un orientēšanās izpildīta, finišs un gardākās pusdienas visā Kurzemē tika baudītas Alus dārzs! Liels paldies par augstvērtīgo servisu un fantastiskajām pusdienām!
Veiklākos orientēšanās dalībniekus un viktorīnas pildītājus sveicām ar balvām, kuras arī šoreiz sagādāja mūsu draugi - fritz-kolaBIRZIMarybella un Raw You!

Savukārt, izurīgākie Minimāni dienas noslēgumā devās uz RIGA is 2 RAVE 2 pasākumu Spilve Airport uz kuru mūs aicināja viena no klasisko Mini īpašniecēm un lieliska DJ - Ksenia Kamikaza! Paldies arī Tev!

Paldies katram Mini un katram minimānam, kurš bija kopā! Mēs esam uzstādījuši rekordu - 38 Mini atklāja sezonu kopā!

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.